MALZEMELER:BİR DEMET KARA LAHANA
BİR BARDAK PİRİNÇ
İKİ BAŞ SOĞAN.
KARA BİBER
TUZ NANE MAYDANOZ
ZEYTİN YAĞI YARIM TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
YAPILIŞI:
YAĞI TENCEREYE DÖKELİM,SOĞANLARI İNCECİK DOĞRAYIP GÜZELCE SOTELİYELİM,YIKADIĞIMIZ PİRİNÇLERİDE İLAVE EDERER BİR GÜZEL KAVURALIM.PİRİNÇLER KENDİNİ SIKINCA BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYUNU VERLİM VE PİŞMEYE BIRAKALIM.
PİŞEN HARCA EN SON BAHARATLARI VE MAYDANOZU İLAVE EDEREK LAHANALARIMIZI SARALIM.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder